divendres, 6 de març de 2015

Recopilació de notícies per treballar pensant en ell nostre diari

Feu una passejada ràpida per la llista d'articles d'actualitat que he escollit. Trieu-ne un, llegiu-lo en profunditat i expliqueu-lo amb les vostres paraules. Raoneu el perquè de la vostra tria.

Llibre d'estil dels Mitjans de Comunicació Catalans: ésAdir. Enllaç: aquí

Pau Vidal, Duel lingüístic. Enllaç: aquí i aquí dins Núvol, el digital de cultura (març, 2015)Per què els nostres fills diran coses que nosaltres no hem dit mai? Aquí dins Núvol, el digital de cultura (març, 2015) "Salvados" dóna veu a l'exmilitar violada. Aquí dins El Periódico de Catalunya (8/03)
Vàter que produeix energia elèctrica amb l'orina. Aquí  de La Vanguardia (5/03)
Endarrereix la seva eutanàsia per fer el xut d'honor del seu equip de futbol. Bèlgica. Aquí de La Vanguardia (5/03).
Els fongs que curaran la fam. Aquí de El País (7/03)
Un poble petit de Tarragona fa una crida a matrimonis amb edat escolar: lloguer baix i feina... Aquí de La Vanguardia (6/03). I aquí dins El País (8/03)
Fora el plàstic, arriba el seu substitut. Aquí de El País (23/02)


Destrucció d'escultures mil·lenàries a càrrec dels terroristes d'EI. Aquí de El País (6/03)Desarticulat un punt de venda de viagres il·legals al Maresme. Aquí de El País (6/03)Violència de gènere. Aquí de El País (8/03)Un anunci espectacular. Aquí de El País (7/03)Deixar l'alcohol un mes beneficia la vida sexual. Aquí de El País (7/03)Crisi amb cara de dona. Aquí de El País (7/03)Sobre els canvis en l'assignatura de religió. Aquí de El País (7/03)Mares empresonades pels delictes dels seus fills a Uruguay. Aquí de El País (7/03)


Els operadors de mòbils treballen per trobar una SIM comuna. Aquí de El País (2/03)El Viajero. Aquí de El País (27/02)Els homes també s'operen. Aquí de El País (7/03)
Obama contra el racisme, 50 anys després de Selma (Alabama). Aquí dins La Vanguardia (8/03) Nou dones (i només un home) lluiten per a la igualtat de gènere. Aquí dins El País (6/03)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada