dimecres, 19 de març de 2014

Joves que piulen #jqpV

Bases del concurs
Joves que piulen  #jqpV
Concurs de microrelat amb tuits

  • Taller de Twitter, els divendres a l'hora del pati, a la biblioteca (Marta Masó, de l'Oficina Jove del Consell Comarcal de la Selva)


Amb la intenció de celebrar la Diada de Sant Jordi, l’Ajuntament de Vidreres en col·laboració amb l’Institut Vidreres, convoca el concurs de microrelat amb tuits per a persones joves de 1r, 2n, 3r, 4t d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius que siguin alumnes de l’Institut Vidreres.

Tema. El microrelat no ha d’abordar cap tema en concret, però el tuit ha d’iniciar-se amb Hi havia una rosa.

Participants. Podrà participar en el concurs qualsevol persona de 1r, 2n, 3r, 4t d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius, alumne de l’Institut Vidreres.

Obres. No hi podran participar obres premiades en altres concursos o certàmens literaris o que estiguin pendents de resolució o subjectes a compromisos d’edició. Es podran presentar no més de 2 tuits per participant. Els missatges estaran escrits en català i han de ser originals i inèdits. Els missatges tindran una extensió màxima de 140 caràcters (comptant-hi l’etiqueta i la frase inicial). Els missatges que no s’adaptin a aquestes bases quedaran exclosos del concurs. Es valoraran especialment els elements literaris del missatge (l’originalitat, les figures retòriques...).

Forma de presentació. Els missatges es presentaran a través de Twitter. L’organització es reserva el dret de no publicar aquells missatges que es desajustin de les bases o que incorrin en ofenses o altres tipus d’incorreccions.

El jurat. Un jurat designat a l’efecte serà l’encarregat d’elegir els microrelats guanyadors i finalistes. La composició del jurat es farà pública el dia del lliurament de premis. El premi podrà ser declarat desert si a criteri del jurat cap missatge no aconseguís els mèrits necessaris per ser guardonat, o la persona guanyadora o la seva obra incomplissin els requisits d’aquestes bases. La decisió del jurat serà inapel·lable.

Premis. Es preveuen tres categories que seran premiades cadascuna amb una entrada al Centre Lúdic Termal Magma de Santa Coloma de Farners. Categoria A: 1r i 2n d'ESO, categoria B:
3r i 4t d'ESO, categoria C: Batxillerat i Cicles formatius.

Veredicte del jurat. El veredicte del jurat es farà públic el dia 23 d’abril dins els actes organitzats a l’Institut Vidreres.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada