dimarts, 11 de febrer de 2014

Una entrevista de Catalunya Ràdio

"La pissarra del cafè" és una secció d'entrevistes que porta el periodista Joan Barril a Catalunya Ràdio, cada dia a les 21:15h
El dimarts 4 de febrer, l'entrevistada va ser Marta Sibina, infermera i editora de la revista gratuïta Cafèambllet, que va destapar els casos de corrupció als hospitals de Blanes i Calella. Escoltem el podcsat: aquí.

*Preneu nota dels noms propis que s'hi esmenten per poder buscar informació de totes aquestes persones.Enllaç a la revista cafèambllet.

Els noms de les persones citades a l'entrevista que no vam poder sentir (per culpa del servidor en qüestió): Xavier Crespo, Josep Maria Via, Ramon Bagó, Carles Manté, Josep Prat i Montserrat Candini. Cerqueu informació a la xarxa: qui són? quina feina fan? per què els cita repetidament la revista cafèambllet?--> aquesta és la tasca del dijous 13 de febrer.

Sentència anul·lada!!! Continua la lluita contra la corrupció del editors de Cafèamllet. Entrevista a Catalunya Ràdio a Albano Dante Fachin, el dimecres 26 de febrer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada